Evert Woltjes - Voorzitter

Mijn naam is Evert Woltjes, ik ben 60 jaar en woonachtig in Maarssen. Sinds 1997 heb ik een eigen bouwkundig advies- en tekenbureau, ik ben o.a. adviseur Huisvesting bij de Stichting Vechtstreek + Venen met 16 scholen in de Vechtstreek.

Met mijn bouwkundige achtergrond en netwerk kan ik van betekenis zijn voor o.a. onderhoud of vernieuwing van Sportaccommodaties. Op vrijwilligersgebied zit ik vanaf 2007 in het bestuur van c.o.v. DESTO (1500 leden), in 2016 ben ik gekozen in de ledenraad amateurvoetbal van de KNVB. De ledenraad (30 leden) is het hoogste besluitvormende orgaan binnen het amateurvoetbal. Via deze functie heb ik o.a. veel contact met de voetbalverenigingen binnen Stichtse Vecht.

Ik ben van nature positief ingesteld, plichtsgetrouw, betrouwbaar, betrokken, een verbinder en een teamplayer  pur sang. Het samenwerken in een divers team past helemaal bij mij. Passie en gedrevenheid voor sport en bewegen is al vele jaren een belangrijk onderwerp voor mij.

Ik wil graag de komende jaren meewerken aan een nieuwe visie en positionering van de ‘Sportraad Stichtse Vecht’. Sinds juni 2023 ben ik voorzitter van de Sportraad. 

Terug naar het overzicht

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.