Paul Croiset van Uchelen - Algemeen lid

Hallo! Ik ben Paul Croiset van Uchelen en ik ben geboren en getogen in Maarssen. Van jongs af aan speelt sport een belangrijke rol in mijn leven. Ik kan mij niet anders herinneren dat er bij ons thuis een schema was met alle trainingen en wedstrijden van de hele familie. Volle weekenden op het sportpark en daarom heen werd de rest gepland. In mijn jeugd was dat heel actief hockey, voetbal en tennis. In de loop der jaren kwamen daar andere sporten bij zoals golf, Padel en elke zaterdag present bij de trimclub Maarsseveense plassen. Daarnaast volg ik vele sporten op televisie en waar mogelijk in live in stadions.

Ik prijs mij zeer gelukkig dat ik dat altijd heb kunnen doen en nog steeds doe. Tegelijkertijd is het duidelijk dat dit niet voor iedereen vanzelfsprekend of toegankelijk is. Daarnaast hebben steeds meer verenigingen het lastig om de boel draaiende te houden.

Als lid van de Sportraad Stichtse Vecht wil ik mij er voor inzetten dat we in iedereen in staat stellen mee te doen en daar waar nodig verenigingen te ondersteunen om een gezonde toekomst tegemoet te gaan.    

Terug naar het overzicht

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.