Dick van Zanten - Voorzitter

Mijn naam is Dick van Zanten, ik ben gehuwd, heb 3 volwassen kinderen en woon in Breukelen. Momenteel ben ik werkzaam als inspecteur bij de Noord-Zuidlijn in Amsterdam. 

In het verleden heb ik bij verenigingen gevoetbald in Utrecht en Breukelen. Daarna ben ik jarenlang betrokken geweest bij v.v. Nijenrodes. Als elftalleider, voorzitter jeugdbestuur en lid algemeen bestuur. De affiniteit met sport is er nog steeds, vandaar dat ik me destijds heb aangemeld voor de Sportraad. In het bijzonder de belangen van de groepen die relatief de minste kans hebben om aan sportactiviteiten deel te kunnen nemen, wil ik graag behartigen. 

Mijn hobbys zijn o.a. varen (op de Vecht), en sport kijken: in het bijzonder voetbal en schaatsen. Ik train twee keer per week in de sportschool.

Door  gebruik te maken van de sociale communicatiemiddelen zoals facebook, website en nieuwsbrief hopen we met onze informatie, alle sporters te bereiken en zo bekendheid te geven aan wat wij als Sportraad doen en kunnen doen voor de sporters binnen de gemeente.  

 

 

Terug naar het overzicht

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.