Sander Treur - Algemeen lid Sportraad

Actief Sporten en tijd en aandacht besteden bij verenigingen via vrijwilligerswerk was bij ons thuis de standaard vroeger. Het was dan ook vanzelfsprekend dat ik actief werd als vrijwilliger bij de clubs en verenigingen waar je sportte.

Via jarenlang voetbal (OSV NITA en VV Nijenrodes) en tennis bij de LTV Breukelen ben ik nu vooral actief met de racefiets en MTB via de LBNK (Kockengen) en WTC Maarssen en via de hobby van onze dochters bij de Hockey (Loenen).

Besturen, organiseren en communiceren kan altijd beter, bij iedere club en elke vereniging. Vaak gaat veel energie verloren doordat er slechts een handvol vrijwilligers druk zijn alle operationele uitdagingen van het moment, en daarnaast met de kritieken van overige leden en soms door gebrek aan de juiste contacten bij collega verenigingen en de gemeente wordt maar al te vaak het wiel opnieuw uitgevonden.

Met mijn inzet voor de sportraad zou ik graag mijn ervaring met betrekking tot communicatie toevoegen. We gaan hard aan de slag de communicatie van en naar de gemeente op gebied van sport toegankelijker maken.

Zoals al mijn collega’s heb ik een aantal clubs en verengingen waar ik aanspreekpunt voor ben. Gevraagd en ongevraagd meedenken is de taak van de sportraad vanuit de gemeente. “Mijn clubs” kunnen me altijd benaderen voor hun linkje van en naar de gemeente.

Met sportieve groet

Sander Treur

 

Terug naar het overzicht

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.