Joris Meegdes - Algemeen lid Sportraad

Sinds 1990 woonachtig in Maarssen-Dorp in de mooie wijk Zandwijk-Oostwaard nabij de Vecht. Nog gedeeltelijk werkzaam als adviseur/interim manager in de gezondheidszorg en dan in het bijzonder de ziekenhuissector. Als Certified Management Consultant (CMC) ingeschreven en lid van de Orde van organisatieadviseurs en –deskundigen (Ooa).

Wat sport betreft vanaf de kinderjaren besmet met het sportvirus. Beginnend met voetbal en gevolgd door volleybal, met welke sport ik op de middelbare school in aanraking kwam. Had schijnbaar talent, want binnen korte tijd speelde ik in de hoogste landelijke regionen bij ploegen als SOS/DPC te Utrecht, Vierhout/Valbovol te Woerden en Vrevok te Nieuwegein. Na afronding van het hoogste trainingsdiploma (VT5) daarna als trainer/coach aan de gang gegaan bij verenigingen als Radius te Gouda, Vrevok te Nieuwegein en Taurus te Houten. In die hoedanigheid ook lid van NL|Coach en de Nederlandse Vereniging voor Volleybal Oefenmeesters (NVVO).

Daarnaast bestuurlijk actief geweest en nog steeds in diverse posities op zowel verenigings-, instellings- als landelijk niveau, waaronder NOC&NSF (commissie topsport), Nederlands Nationaal Paralympisch Comité (NNPC), Fonds Gehandicaptensport, Gehandicaptensport Nederland (voorheen Nebas/NSG), Nederlandse Volleybal Bond (Hoofdbestuur), Special Olympics Nederland (SON), Sport Medisch Centrum Utrecht (SMA), Federatie van Sportmedische Instellingen (FSMI). In die zin dus de beschikking over een groot netwerk en een grote bekendheid met en in de sportwereld.

Dit nu met al mijn sport- en werkervaringen zou mogelijk ook van nut kunnen zijn voor de Sportraad in mijn eigen gemeente Stichtse Vecht. Om deze reden heb ik ook mijn belangstelling hiervoor kenbaar gemaakt, welke als zodanig ook eind 2017 heeft geresulteerd in mijn benoeming. Op naar een steeds beter sportklimaat in Stichtse Vecht!

Terug naar het overzicht

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.